VIDEO! A rămas fără părinți și luptă să trăiască, după un groaznic accident

La 6 ani un copil se zbate între viață și moarte. Părinții săi au murit după cumplitul accident din localitatea ieșeană Cozmești, produs de un șofer din Botoșani. Tatăl micuțului a murit pe loc, iar mama sa câteva ore mai târziu la spital.

Un copil de numai 6 ani trece prin momente cumplite. Băiețelul se zbate între viață și moarte la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, acolo unde a ajuns în urma unui teribil accident care a avut loc duminică după amiază în județul Iași, între localitățile Cozmești și Mogoșești Siret.

Micuțul se afla într-o mașină Ford Focus alături de părinții lui. Într-o clipă fatidică autoturismul în care erau cei trei a fost izbit violent din față de o altă mașină condusă de un botoșănean de 26 de ani, care circula din sens opus și s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism din fața sa, însă nu s-a asigurat. În urma impactului extrem de puternic, tatăl copilului a murit pe loc.  

În stare extrem de gravă, mama micuțului a fost transportată la spitalul din Pașcani, însă câteva ore mai târziu a murit și ea. Copilul care se afla pe bancheta din spate a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului. La locul accidentului a ajuns și un elicoper SMURD care l-a preluat și l-a transportat la spitalul de copii Sfânta Maria din Iași, însă din cauza rănilor extrem de grave suferite la cap, medicii ieșeni au luat decizia de a-l transfera la Clinica de Neurochirurgie.

Starea copilului este critică. Șoferul botoșănean care a provocat accidentul a suferit un traumatism al coloanei cervicale și o plagă la piciorul stâng și a fost transferat la Spitalul din Pașcani.

Un alt tânăr, cel care a sunat la 112 și care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismul botoșăneanului nu a fost examinat de medici la fața locului, acesta prezentându-se ulterior la spital

Citeste si:

Facebook Comments