VIDEO! A vrut să intre ilegal în România pentru a-și găsi un loc de muncă

A vrut să intre ilegal în România pentru a-și găsi un loc de muncă. Este vorba despre un cetățean sârb, care a fost prins de polițiștii de Frontieră de la Dorohoi în timp ce încerca să treacă granița din Ucraina. Acum el este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Duminică, în jurul orei 14.15, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi au depistat, în timpul unei acţiuni organizate în zona de frontieră, o persoană care a încercat să treacă frontiera de stat din Ucraina în România.

Oamenii legii l-au reținut pe bărbat și l-au condus la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.  Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este un cetăţean sârb, în vârstă de 35 de ani.

Potrivit oamenilor legii, sârbul a intenţionat să părăsească Ucraina printr-un punct de trecere, însă nu a îndeplinit condiţiile legale de ieşire din ţară.

Bărbatul le-a declarat polițilitlor botoșăneni că și-a dorit să ajungă în România, cu speranța că aici își va găsi un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar persoana a fost preluată de autorităţile ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

Citeste si:

Facebook Comments