VIDEO! Accident cu trei maşini şi trei victime la Roma

Graba strică treaba! Asta a simţit pe pielea sa şoferul unei firme de curierat, care a provocat un accident la Roma. Trei autoturisme au fost implicate, iar trei victime, dintre care un copil de opt ani, au ajuns la spital în această dimineaţă. De vină este un șofer de 25 de ani, care a lovit din plin două autoturisme, ce s-au oprit să evite un obstacol. Polițiștii au deschis un dosar penal iar tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Evenimentul rutier a fost surprins de o cameră de bord din mașina unui participant la trafic.


Carambol cu trei maşini avariate şi trei victime a avut loc în această dimineaţă, la Roma. Un tânăr de 25 de ani, şofer la o firmă de curierat, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismele din faţă, care au oprit pentru a evita un obstacol de pe sensul lor de mers. Primul autoturism oprit era maşina Volkswagen Touran, urmat de un BMW. Autoturismul marca Dacia Logan, aparţinând firmei de curierat, a intrat în coliziune faţă spate cu maşina BMW, care la rândul ei, a ricoşat în Volkswagen-ul Touran.

În urma impactului, autovehiculul la volanul căruia se afla şoferul vinovat a ajuns pe contrasens. Evebimentul rutier a fost surprins de o cameră video din autoturismul unui alt participant la trafic.


Unii oameni care locuiesc la casele de la strada principală au auzit o bubuitură şi cum o maşină a frânat puternic.


La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, un echipaj SMURD şi unul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, pasagere în autoturismul BMW. Printre victime se află şi un copil de opt ani. Toţi au fost transportaţi la spital.

Citeste si:

Facebook Comments