Video! Accident cu victime la Șendriceni

Săptămâna a început cu un accident de ciruclație cu urmări grave, pe raza județului Botoșani. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma producerii unui eveniment rutier ce a avut loc pe raza localității Șendriceni. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe ți sunt în stare stabilă. Șoferul vinovat se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Grav accident de circulație în cursul dimineții de luni. Două persoane au ajuns la spital iar două autoturisme au fost distruse în urma unui impact puternic pe raza localității Șendriceni.

Un conducător auto în vârstă de 43 de ani, din comuna Hilișeu Horia, în timp ce conducea un autoturism , dinspre Pomârla spre Dorohoi, nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism care se deplasa în fața sa, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului care se deplasa primul și a unui pasager din dreapta față.

La fața locului au ajuns salvatorii și polițiștii.

Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier a fost testat cu alcooltetsul iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si:

Facebook Comments