VIDEO! Accident grav, provocat de un șofer beat

Un bărbat a scăpat ca prin minune cu doar câteva zgârieturi, dintr-un grav accident produs chiar de el. Botoșăneanul în vârstă de 68 de ani s-a urcat la volanul mașinii, deși înainte consumase mai multe pahare de alcool. Acesta se deplasa pe drumul principal din comuna Leorda, iar la un moment dat la o curbă ușoară spre dreapta, din cauza vitezei și cel mai probabil a stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat.

Evenimentul rutier a avut loc astăzi spre orele amiezii în comuna Leorda. Bărbatul de 68 de ani circula pe drumul principal, dintre Botoșani spre localitatea Costinești, când a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. Botoșăneanul a rămas blocat în mașină, iar la fața locului au fost trimise două echipaje de descarcerare, un echipaj de ambulanță și două de poliție. Șoferul a fost scos din autovehicul, iar cadrele medicale au constatat că omul suferise doar câteva zgârieturi. Au simțit însă că șoferul mirosea puternic a alcool, astfel că oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest. De beat ce era bărbatul abia putea să vorbească și a avut probleme la suflarea în etilotest.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a băut vișinată seara trecută și s-a supărat pe pompierii care i-au repus mașina pe roți.

Pentru isprava sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști.

Bărbatul nu avea asupra sa nici măcar declarația pe proprie răspundere prin care să justifice motivul deplasării.

Citeste si:

Facebook Comments