VIDEO! Accident groaznic pe drumul Botoșani- Ștefănești! Un bărbat a rămas încarcerat

Încă un accident groaznic a avut loc astăzi în județul Botoșani. Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce mașina pe care o conducea și un camion s-au izbit violent. Victima a rămas încarcerată în autoturism și a fost scos de pompierii de la descarcerare inconștient din autoturism. Teribilul eveniment a avut loc pe drumul Național DN 29 D, între localitățile Silișcani și Ionășeni.

Imagini dramatice pe drumul ce leagă Botoșaniul de orașul Ștefănești, după producerea unui grav accident rutier. Între localitățile Silișcani și Ionășeni, un autoturism și un autocamion s-au izbit violent, mașina mică fiind proiectată în afara carosabilului. În urma impactului extrem de puternic șoferul autoturismului a rămas încarcerat.

La fața locului au ajuns pompierii din Botoșani și cei din Trușești care au intervenit pentru descarcerarea victimei. Bărbatul avea picioarele prinse sub bordul mașinii și a fost scos inconștient dintre fiarele contorsionate.

Cadrele medicale de pe ambulanța sosită la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au efectuat măsurători și au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Citeste si:

Facebook Comments