VIDEO! Accident mortal la Dealu Mare

Un șofer si-a pierdut viata dupa o manevră sinucigașă in trafic. Acesta depășit în cascadă alte 2 autoturisme, a intrat în coleziune cu un cap de pos si s-a rasturnat la marginea drumului. Deși a ieșit singur din mașină și a fost transportat de urgență la spital, bărbatul a decedat.

Astăzi, la orele prânzului pe șoseaua Botoșani-Dorohoi, în dreptul localității Dealul Mare, șoferul unui autoturism s-a răsturnat la marginea drumului. Impactul a fost puternic mașina fiind avariată în totalitate. Deși autorismul a fost făcut zob, șoferul a reușit să iasă singur dintre fiarele contorsionate. A chemat și ambulanța fiind dus de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, omul în vârstă de 42 de ani a intrat în stop cardio respirator, și în ciuda manevrelor e resuscitare, s-a stins. Accidentul, spun polițiștii s-a produs după ce șoferul ar fi depășit două autoturisme unul după altul, la întoarcerea pe bandă pierzând controlul asupra mașinii.

Nu se știe în momentul de față care era starea conducătorului auto la momentul producerii accidentului. Nu este primul accident petrecut în zona Dealul Mare, zona fiind cunoscută pentru incidentele rutiere grave, majoritatea cauzate de viteză excesivă sau depășiri periculoase.

Citeste si:

Facebook Comments