VIDEO! Accident mortal la Dealu Mare

VIDEO! Accident mortal la Dealu Mare

Moarte fulger după o plimbare cu mașina! Un tânăr de doar 27 de ani, din Darabani, și-a găsit sfârșitul în cursul serii de marți, pe raza localității Dealu Mare, din Dorohoi.

Tânărul era pasager pe scaunul din stânga, al unui autoturism Audi cu volan pe dreapta, iar mașina în care se afla s-a izbit violent de un autoturism cu platformă, care ieșea dintr-o curte cu spatele. În urma impactului, autoturismul Audi a fost proiectat într-un parapet iar cupola i-a fost retezată iar mai apoi, mașina a fost aruncată pe partea opusă a drumului. Șoferul a suferit răni ușoare însă prietenul său, a fost scos inconștient dintre fiarele mașinii de către pompieri iar la scurt timp a murit.

Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

S-au derulat scene de groază pe drumul național Botoșani-Dorohoi, pe raza localității Dealu Mare! Marți seara, un autoturism Audi în care se aflau doi tineri, s-a izbit puternic în platforma unui autoturism care ieșea dintr-o curte. Șoferul a încercat să evite impactul dar din păcate nu a fost posibil. Mașina a ricoșat într-un parapet pe partea stângă a carosabilului, i-a fost smulsă cupola iar apoi a fost proiectată într-un șanț de pe partea opusă a drumului. Impactul a fost extrem de puternic iar pasagerul din stânga, un băiat de 27 de ani a rămas captiv în mașină.

Martorii au sunat la 112 iar la fața locului au ajuns echipaje de descarcerare, poliție și ambulanțe.

Tânărul a fost transportat la Spitalul din Dorohoi iar la scurt timp, din cauza rănilor grave la cap, a decedat. Polițiștii au demarat o anchetă și urmează să stabilească împrejurările precise ale producerii accidentului.

Rudele tânărului de 27 de ani se pregătesc acum de înmormântare.

Citeste si:

Facebook Comments