VIDEO! Accident rutier între vecini

Accident între vecini! O femie în vârstă de 60 de ani a ajuns astăzi pe mâinile medicilor după ce a fost victima unui accident rutier. Femeia s-a angajat în traversarea unei străzi, pe Calea Națională, dar prin loc nepermis. Un autoturism a acroșat-o și a aruncat-o pe asfalt. Coincidența face ca șoferul să fie chiar vecinul femeii din comuna Răchiți. Conducătorul auto a suflat în alcooltest iar rezultatul a indicat 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul rutier s-a produs aproape de orele amiezii, în vecinătatea Stadionului. Femeia în vârstă de 60 de ani a preferat să traverseze strada prin loc nepermis deși la doar câțiva pași distanță este o trecere de pietoni.

Șoferul de 22 de ani spune că nu a avut timp să evite impactul deși nu avea viteză, având în vedere traficul aglomerat. Când a coborât din mașină să vadă în ce stare este victima a constatat că a accidentat-o chiar pe vecina lui, o femeie din satul Costești, comuna Răchiți.

La fața locului au ajuns oamenii legii și o ambulanță. Victima a primit îngrijiri la fața locului iar apoi a fost transportată la Spitalul Județean.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotetsul iar rezultatul a indicat 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a recunoscut că seara trecută a gustat câteva pahare de alcool. Polițiștii au deschis o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments