VIDEO! Acțiuni ale polițiștilor finalizate cu amenzi

A fost un sfârșit de săptămână plin pentru polițiștii botoșăneni. Oamenii legii au desfășurat acțiuni în tot județul pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, prevenirii accidentelor de circulaţie și pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice. Au fost legitimate aproape două sute de persoane, verificate zeci de unități economice, iar mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta. Acțiunile polițiștilor s-au lăsat cu sancțiuni.

Astfel în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoşani, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani şi luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au organizat o acţiune în localităţile Botoşani şi Cucorăni ce a avut drept scop pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru evidenţierea elementului poliţienesc. Au fost legitimate 143 de persoane și verificate 10 unități economice și 10 autovehicule. În urma neregulilor constatate oamenii legii au aplicat amenzi în valoarea de peste 10.000 de lei. La acţiune au participat şi jandarmi botoșăneni.

O altă astfel de acțiune la regimul rutier s-a desfășurat la Flămânzi, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

Polițiștii din oraș au tras pe dreapta 36 de autovehicule și au legitimat 45 de persoane, aplicând 18 sancțiuni contravenționale de peste 14.000 de lei.
Pentru ca cetățenii din orașul Ștefănești să se bucure de Ziua Națională a României așa cum se cuvine, polițiștii au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

51 de persoane au fost legitimate, iar oamenii legii au verificat și două unități economice de pe raza orașului. Pentru neregulile constatate s-au aplicat amenzi în valoarea de 4000 de lei.

Totodată, un bărbat de 36 de ani care transporta material lemnos a fost amendat cu 3000 de lei, după ce s-a constat că avizul de însoţire a mărfii este expirat de două zile.

Citeste si:

Facebook Comments