VIDEO! Acuzații de discriminare la parcul Cornișa

Acuzații de discriminare la adresa primarului și a conducerii de la Cornișa! O mamă și fiul ei, care suferă de un handicap, s-au plâns viceprimarului Cosmin Andrei că nu au fost primiți gratuit la parcul de agrement, deși alți copii cu probleme grave de sănătate au acest beneficiu.

Situația a fost prezentată în ședința de Consiliu Local. Edilul șef al urbei a explicat că nu se pune problema de discriminare iar accesul este gratuit doar pentru copiii înscriși în cadrul unor asociații care au semnat un protocol cu Parcul de Agrement.

Acuzațiile viceprimarului au fost însă desființate de edilul șef al urbei care a precizat că accesul este gratuit doar pentru copiii înscriși în două asociații, care au făcut solicitări în acest sens.

În atare condiții, viceprimarul Cosmin Andrei își dorește o modificare de regulament pentru ca accesul să fie liber pentru toți copiii cu dizabilități din municipiu.

În altă ordine de idei, directorul de la Cornișa spune că există totuși îngăduință și pentru copiii care nu sunt înscriși în asociație.

Viceprimarul Cosmin Andrei are însă în plan să modifice regulamentul de la Cornișa și să ofere acces gratuit la toate persoanele cu dizabilități.

Citeste si:

Facebook Comments