VIDEO! Adolescent băgat în arest

Adolscentul care a păşit pe un drum greşit a fost arestat pentru 20 de zile. Acesta a comis cinci infracţiuni grave, toate în aceeaşi seară. A condus două autovehicule furate fără să deţină permis de conducere. Mai mult decât atât, acesta se afla şi sub influenţa alcoolului. Tot în aceeaşi seară, băiatul a furat dintr-un portofel găsit într-una din maşinle furate, suma de 50 de lei.

Minorul care a comis cinci infracţiuni a fost arestat pentru 20 de zile. La doar câteva luni până la vârsta majoratului, băiatul s-a avântat să facă ilegalităţi.

Puştiul a furat două maşini şi le-a condus fără să deţină permis de conducere. Iar mai grav, se afla şi sub influenţa alcoolului. Acesta a găsit într-unul din autovehicule un portofel din care a furat suma de 50 de lei.
Totodată, minorul a refuzat şi recoltarea de mostre biologice de sânge.
Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea minorului pentru următoarele 20 de zile.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în folosinţă, două fapte, furt calificat, conducere fără permis şi refuz de recoltare de probe biologice de sânge.

Citeste si:

Facebook Comments