VIDEO! Adolescent găsit mort în iaz, după 6 ore de căutari

La doar 15 ani și-a găsit sfâșitul într-un iaz din comuna Ripiceni. Adolescentul dat dispărut ieri și căutat de pompierii botoșăneni și scafandri veniți din Iași și Suceava a fost găsit ieri după amiază, după șase ore de căutari. Așa cum prevede protocolul, cadrele medicale aflate la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă băiatul era deja mort.

S-au derulat scene dramatice ieri în comuna Ripiceni. Un băiat de doar 15 ani a dispărut în apele unui iaz din localitate. La fața locului au fost chemați salvatorii botoșăneni care au început căutările,însă pentru că apa era foarte adâncă aceștia au cerut ajutorul scafandrilor de la Iași și Suceava. După mai multe ore de căutări, cel mai sumbru scenariu a devenit realitate, iar băiatul a fost găsit fără suflare în mijlocul apei.

Având în vedere că temperaturile au crescut, iar mulți oameni vor să se răcorească făcând o baie, salvatorii le transmit câteva recomandari, pentru ca astfel de tragedii să fie evitate.

Tot ieri un bărbat de 64 de ani din comuna Manoleasa a murit înecat într-un iaz din localitate. Trupul omului a fost a fost zărit plutind la suprafață apei de un localnic. Acesta a sunat după ajutoare, dar pompierii care l-au adus la mal, nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Citeste si:

Facebook Comments