VIDEO! Adolescentă rănită într-un accident

O manevră imprudentă a dus la producerea unui accident rutier în urma căruia o copilă de 14 ani a fosr rănită. Fata se afla în mașina condusă de tatăl său, care a vrut să depășească o mașină ce circula în față, însă s-a izbit în acesta, iar mai apoi s-a răsturnat. Adolescenta fost transportată la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier a avut loc ieri după amiază pe drumul care face legătura dintre municipiul Botoșani și comuna Roma, în apropiere de Cișmea. La volanul unui autoturism Opel Astra se afla un bărbat de 52 de ani, care circula dinspre Botoșani spre Roma. Alături se afla și fiica botoșăneanul.

În apropiere de Cișmea, pe o porțiune de drum în pantă, conducătorul auto a vrut să depășească mașina care circula în fața sa. Bărbatul nu a respectat distanța regulamentară și s-a izbit în ea. Mai apoi autoturismul în care se aflau bărbatul de 52 de ani și fiica acestuia s-a răsturnat. În urma accidentului, copila a fost rănită. O ambulanță ajuns la fața locului și a transportat-o pe minoră la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si:

Facebook Comments