VIDEO! Agresorul poliţistului, plasat în arest la domiciliu

Probleme cu legea după ce a înjunghiat un poliţist. Tânărul de 24 de ani, care duminică noapte a înjunghiat cu briceagul un poliţist aflat în timpul liber, a scăpat de arest preventiv. În schimb, judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu pentru următoarea lună.

Arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Duminică seară, un poliţist, în vârstă de 34 de ani, se afla la o terasă din municipiul Botoşani. Între acesta şi un alt tânăr de 24 de ani a izbucnit un conflict spontan.

Când cei doi au ajuns în parcarea din apropiere, fără să stea prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe bărbat în zona omoplatului. După acestea, agresorul s-a făcut nevăzut.

Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, nu i-a fost atins niciun organ vital. Poliţia a fost sesizată de cele întâmplate şi s-a reuşit identificarea individului.

A doua zi, luni dimineaţă, individul de 24 de ani a fost dus la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore. Iar ieri, judecătorii au decis plasarea acestuia în arest la domiciliu pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru lovire şi alte violenţe.

Citeste si:

Facebook Comments