VIDEO! Ajutor pentru omul care se luptă cu o boală cumplită

În a doua zi de Paşti, luni mai exact, în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”, veţi afla povestea unui om care se luptă cu o boală cumplită. La vârsta de 37 de ani a ajuns să fie îngrijit de propriul tată, suferind de scleroză laterală amiotrofică. A fost căsătorit, are un îngeraş de copil, însă boala cu care se luptă îl împiedică să trăiască aşa cum ar trebui. Costel, aşa cum îi spun apropiaţii, are nevoie de 35.000 de euro pentru a pleca în străinătate şi să fie tratat.

Luni, în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă” veţi afla povestea lui Constantin Saviuc din comuna Hudeşti. Până să fie aproape doborât de boală, Constantin a fost omul puternic, muncitor, răbdător şi iubitor. A muncit pe brânci pentru a-şi cumpăra o căsuţă şi să îşi întemeieze o familie.

Din nefericire, însă, Constantin a primit un diagnostic dur. Acesta suferă de scleroză laterală amiotrofică, muşchii săi fiind atrofiaţi, iar singura scăpare este transplantul de celule stern.

Povestea sa este copleşitoare, mai ales că nu este în putere şi la doar 37 de ani este îngrijit de tatăl în vârstă de 80 de ani.

Şi-a întemeiat în cele din urmă o familie, a fost plecat în străinătate, însă au ajuns la separare.

Cei care îi sunt alături şi îi cunosc povestea lui Costel spun că boala lui a apărut din cauza stresului, a supărărilor, după ce s-a despărţit de marea sa iubire.

Întreaga poveste a lui Costel o veţi putea vedea luni în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”. Emisiunea va fi difuzată de la ora 19:30, pe Somax TV şi este realizată de către Andreea Ursu. Constantin Saviuc sau Costel, aşa cum i se mai zice, are nevoie de 35.000 de euro pentru a putea ajunge într-o ţară străină de unde a primit şansă la viaţă.

Cei care vor să îl ajute pe Costel pot dona în conturile deschise pe numele său şi pe care le veţi putea găsi pe pagina de facebook a postului nostru de televiziune şi pe site-ul nostru, www.somatv.com

Conturile în care se pot face donaţii sunt pe numele Constantin Saviuc:

CONT LEI: RO02RNCB0237024364770001- RNCBROBU

CONT EURO: RO45RNCB0237024364770003- RNCBROBU

 

Citeste si:

Facebook Comments