VIDEO! Alegeri pe timp de pandemie

Mai sunt doar 30 de zile până la alegerile locale iar reprezentanții Guvernului în teritoriu au început pregătirile. Având în vedere că vor alegeri pe vreme de pandemie, majoritatea eforturilor se îndreaptă către asigurarea măsurilor igienico-sanitare și de distanțare socială, pentru a nu exista pericolul de infectare cu SARS-COV- 2.

Pandemia a dat peste cap campania de alegeri locale. Deși trebuia să știm cine sunt noi primari, din cauza virusului SARS COV 2 avem alegeri de toamnă. Pentru a fi evitate incidente nedorite cauzate de virusul care încă dă mari bătăi de cap autorităților și populației, la nivel național, reprezentanții Guvernului în teritoriu spun că se vor concentra pe un set de măsuri care trebuie respectate în fiecare secție de votare. Aceste măsuri au fost deja votate și trimise spre implementare.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii septembrie vor avea loc alegerile locale și parlamentare. Având în vedere că va fi un oarecare aflux de persoane, autoritățile recomandă precauție și măsuri de igienă și distanțare sociale.

Citeste si:

Facebook Comments