VIDEO! Alt cetăţean prins cu permis fals la vamă

Un alt bărbat a fost prins la vamă cu permis de conducere fals. Individul, din Republica Moldova, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei de Stat, astăzi dimineaţă. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Cehia, iar când a prezentat documentele, s-a dovedit faptul că permisul este fals.

Un bărbat de 34 de ani din Republica Moldova este cercetat penal după ce s-a prezentant la vamă cu un permis de conducere fals. Individul s-a prezentat astăzi dimineaţă, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Stânca.

Acolo, i s-au cerut documentele personale şi ale autoturismului pe care îl conduce. Permisul de conducere avea însemnele autorităţilor din Republica Moldova, însă după o scurtă cercetare în amănunt poliţiştii de frontieră şi-au dat seama că permisul este fals.

Luat la întrebări, bărbatul a declarat că l-a cumpărat în luna aprilie de la un bărbat din Cehia, ale cărui date nu le cunoaşte. Pentru permis a plătit 350 de euro. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri.

Citeste si:

Facebook Comments