VIDEO! Altă zi, alți şoferi cu viciul alcoolului

A agăţat un autoturism parcat din cauza alcoolului din sânge. Un bărbat din Botoşani s-a gândit că nu se întâmplă nimic dacă bea mult alcool iar mai apoi urcă la volan. Întâmplarea a făcut că la un moment dat, în timp ce se deplasa pe Calea Naţională, nu a mai reuşit să deţină controlul maşinii şi a acroşat un alt autovehicul parcat pe marginea părţii carosabile. La locul faptei au ajuns poliţiştii, care au stabilitat faptul că nu au existat victime omeneşti, ci doar pagube materiale. Iar acum bărbatul de 35 de ani s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Altă zi, alti şoferi cu viciul alcoolului. Ieri, polițiștii botoșăneni au fost sesizati prin apel 112 de producerea unui accident pe Calea Naţională din municipiu. Când s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că şoferul care a produs accidentul era beat. Individul de 35 de ani a pierdut controlul maşinii, moment în care a acroşat un autovehicul parcat pe marginea străzii. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti, ci doar pagube materiale. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, iar valoare rezultată a fost de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, un alt şofer s-a ales cu dosar penal pentru aceeaşi infracţiune. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani din municipiu. Tânărul se deplasa pe Bulevardul Mihai Eminescu în momentul în care a fost oprit de poliţişti. Acesta a fost testat şi cu alcooltestul, test al cărei valoare a ieşit de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus, mai apoi, la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments