VIDEO! Ample lucrări de modernizare la Vârfu Câmpului

Lucrările de modernizare, dintr-o localitate botoşăneană, nu au stat pe loc în timpul stării de urgenţă. Astfel că, în Vârfu Câmpului, drumurile au fost asfaltate, şanturile reparate chiar cu ajutorul localnicilor, iar sătenii din Ionăşeni vor avea şi ei apă curentă.

Ample lucrări de modernizare la Vârfu Câmpului. Deşi lumea se confruntă cu mari probleme medicale cauzate de virusului chinezesc, viaţa merge înainte şi la Vârfu Câmpului. Acolo, lucrările de modernizare şi chiar înfrumuseţare a comunei s-au pus pe picioare şi sunt aproape de final. Primarul comunei, Maria Huţu, spune că “străduţa brazdă”, denumită popular de săteni, este deja asfaltată. Pentru că în proiect nu a fost prevăzută betonarea şanţurilor, şi nici a podeţelor, acestea se realizează cu ajutorul sătenilor.

De asemenea, aceasta a mai prezentat un viitor proiect de asfaltare şi în celelalte localităţi aparţinătoare comunei.

Primarul a mai spus că unele drumuri nu intră în schiţa proiectului, astfel că aceasta vrea să propună în consiliul local ca tronsoanele neprevăzute în proiect să fie asfaltate cu bani din bugetul local. Astfel încât, toţi locuitorii să beneficieze de aceleaşi condiţii.

În ceea ce priveşte sistemul de apă de la Ionăşeni, şi acest proiect este aproape de final, însă în momentul de faţă se realizează teste pentru a vedea dacă toate sunt în regulă.

Între timp, primăria Vârfu Câmpului încearcă să aducă în comună o staţie de tratare a apei pentru ca în scurt timp sistemul de apă să poată fi predat unui operator.

Citeste si:

Facebook Comments