VIDEO! Anunț important de la Serviciul Înmatriculări

Veste extrem de importantă pentru botoșănenii care și-au achiziționat autoturisme noi, din fabrică, și pe care nu le-au înmatriculat încă. Reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor îi atenționează pe posesorii autovehiculelor noi să se prezinte la ghișee până pe data de 30 august pentru a le înmatricula.

Schimbări importante la Serviciul Permise și Înmatriculări! Din cauza unor modificări legislative de la nivel european, înmatricularea vehiculelor din categoriile M1, M2 și N1 va trebui făcută până la sfârșitul lunii august.

În aceste condiții, botoșănenii care și-au achiziționat autoturisme noi și s-au programat în vederea înmatriculării iar data programării depășește 30 august, sunt rugați să se prezinte pentru o reprogramare la Serviciul Permise și Înmatriculări.

Serviciul Pemise și Înmatriculări este deja sufocat în luna august de botoșănenii care vin din străinătate și fie fac școala de șofer și vor să fie examinați cât mai repede, fie vor schimbarea permisului de conducere.
Pentru informații suplimentare, posesorii de autoturisme noi se pot adresa la Serviciul Permise și Înmatriculări.

Citeste si:

Facebook Comments