VIDEO! Apa devine un lux la Botoșani

Apa de la robinet va deveni un lux, la Botoșani! Conducerea Nova Apaserv a solicitat o nouă majorare de tarif. Directorul de la apă susține că cererea este motivată de faptul că și prețul la energia electrică a crescut considerabil iar la asta se adaugă și majorarea salariului minim pe economie. Solicitarea urmează să fie analizată de ANRSC.

Apa de la robinet ajunge să coste mai mult decât cea îmbuteliată! Nova Apaserv a făcut deja documentația neceasară în vederea majorării tarifului la apă și canal. Valul majorării la apă este adus de alte scumpiri, culmea, la utilități dar și de creșterile salariale impuse de lege, respectiv majorarea salariului minim pe economie.

Conducerea Nova Apaserv a pregătit deja documentele spre analiză și aprobare la Autotitatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

Ultima majorare de preț, la apă și canal s-a perfectat în luna februarie a acestui an. În momentul de față botoșănenii plătesc 4.32 lei mc de apă și 3.11 lei la canalizare.

Propunerea de majorare urmează să fie analizată de ANRSC iar dacă autoritatea va da acordul de majorare, urmează să fie supusă și aprobării consilierilor județeni.

Citeste si:

Facebook Comments