VIDEO! Arma victimelor : 112

În medie, 40 de botoşăneni pe zi, au solicitat sprijin Poliţiei, în cursul săptămânii trecute. Cetăţenii au sunat la 112 şi au chemat oamenii legii pentru a soluţiona fel de fel de probleme, de la conflicte la evenimente rutiere sau furturi.

Poliţiştii au încercat să asigure un climat de linişte şi siguranţă iar celor certaţi cu legea le-au aplicat sancţiuni iar numărul acestora a ajuns la aproape 800. Pentru a preveni producerea unor evenimente nefericite şi pentru descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor, peste 200 de patrule de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Botoşani, în cursul săptămânii trecute. În doar 7 zile, cetăţenii au solicitat prezenţa poliţiştilor de 300 de ori iar cele mai multe solicitări au fost prin apel la 112.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au acţionat cu aproape 15 aparate radar pe principalele drumuri naţionale şi judeţene. Aceştia au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 33 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

Citeste si:

Facebook Comments