VIDEO! Atenție! Șoferi băuți în trafic

Plimbare cu mașina terminată rău pentru un șofer care a servit câteva pahare de alcool înainte de a se urca la volan. Bărbatul, din comuna Coșula, s-a răsturnat ieri pe un drum din localitatea Lunca. A avut mare noroc și a scăpat teafăr, dar mașina sa a fost avariată. Tot ieri, polițiștii au tras pe dreapta un bărbat din Românești. Și acesta s-a ales cu dosar penal după ce a fost testat alcoolscopic.


În zi de mare sărbătoare a petrecut cu alcool, iar mai apoi s-a urcat la volan și a provocat un accident. Ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost anunțați că pe raza comunei Lunca a avut loc un accident rutier. Cânt oamenii legii au ajuns la fața locului au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă, iar alături era conducătorul auto în vârstă de 35 de ani, din comuna Coșula. Din fericire acesta nu era rănit, dar mirosea a alcool.


Tot ieri polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, pe raza comunei Românești, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din aceeași localitate.

Oamenii legii i-au cerut actele de la mașină și au constatat că șoferul mirosea puternic a alcool. A fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,94 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Șoferul nu a mai ajuns acasă, ci la spital, unde i-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Pentru isprava sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments