VIDEO! Auspeciale noi la IPJ Botoșani

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a primit în această săptămână noile autospeciale care vor apărea pe străzile judeţului în curând! Oamenii legii vor patrula cu noile autovehicule, care vor fi inscripţionate diferit faţă de actualele maşini. Acestea se aseamănă cu cele din Germania şi vor avea dotări specifice muncii operative, sisteme acustice şi vizuale de avertizare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a primit, săptămâna aceasta, mai multe autospeciale Dacia Logan. Acestea vor fi acoperite cu noile colante şi inscripţii ale Poliţiei Române. Autoturismele sunt inscripționate diferit, față de cele vechi, cu culorile verde și albastru. Până în prezent 11 autospeciale au ajuns la Botoşani, urmând să mai vină încă patru.

Acestea vor avea dotări de ultimă generaţie, inclusiv camere de supraveghere video. Toate maşinile intrate în posesia poliţiştilor au dotări specifice muncii operative, cu sisteme acustice şi vizuale de avertizare, dar şi alte dispozitive care asigură condiţii optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de Ministerul Afacerilor Interne în acest an. Achiziţia este făcută din fondurile proprii.

Citeste si:

Facebook Comments