VIDEO! Autocar cuprins de flăcări la Pomârla

Un autocar a fost cuprins de flăcări ieri noapte, la Pomârla. Pompierii au fost sesizaţi de către martori şi s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Când salvatorii au ajuns la locul indicat, autocarul ardea în totalitate. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Autocar distrus de flăcări la miezul nopţii. S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, puţin după ora 1.00, în localitatea Pomârla. Autovehiculul se afla parcat în faţa unei gospodării din aceeaşi localitate. Flăcările puternice au fost sesizate de către câțiva localnici, care au sunat imediat la 112.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Dorohoi, cu autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea salvatorilor, autocarul ardea în totalitate. Incendiul a fost stins, însă pompierii nu au putut salva mare parte din acesta.

Cel mai probabilincendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la instalaţia electrică a maşinii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, valoarea pagubelor este de aproximativ 290.000 de lei. Pompierii au salvat şi protejat bunuri în valoare totală de 350.000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments