VIDEO! Autoritățile din Botoșani ignoră problemele contribuabililor

A plouat puternic noaptea trecură și în municipiul Botoșani. Și ca de fiecare dată s-au creat probleme serioase în oraș. Intersecțiile s-au transformat din nou în lacuri, iar mai multe gospodării au fost inundate. Pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe zone cu probleme. Pe strada Plopilor, curtea unui botoșănean a ajuns sub apă, iar pe strada Eroilor o bătrână a rămas captivă în propria curte, după ce balastrul de pe stradă, adus de ape, i-a blocat efectiv poarta.

Botoșănenii se plâng că de multă vreme cer ajutorul autorităților pentru a rezolva aceste probleme, însă primesc mereu aceași replică: ”se va rezolva”.

Nu mai este nicio noutate că la fiecare ploaie mai serioasă străzile din municipiul Botoșanis se transformă în adevărate râuri. Iar după precipitațiile de noaptea trecută istoria s-a repetat. Mai grav este că de acestă dată au fost afectate foarte multe gospodării din municipiu. De exemplu, pe strada Eroilor, o stradă care arată mai rău ca una dintr-un cătun depărat, o femeie a rămas captivă în propria curte.

Pe drum autoritățile au turnat balast, iar din cauza ploii o mare cantitate de pietriș a fost târât spre vale și adus până în fața porții unei botoșănence de 74 de ani. Dimineață, femeia și-a dat seama că nu mai poate ieși din curte, întrcât poarta a fost blocată. Botoșăneaca este extrem de revoltată, pentru că pe acea stradă, stradă de oraș, se tot toarnă balast.

Femeia mai spune că acum două zile a plătit un om care să îi facă un șanț, iar acum, după ploaie, este mai rău înainte.

În urmă cu ceva timp, botoșăneanca a mers la Primărie pentru a le cere autorităților locale să ia măsuri pe strada Eroilor, pentru că balastul turnat aproape i-a pus la pământ gardul. Ce i-a răspuns un angajat de la Serviciul de Urbanism al Primăriei?

Probleme din cauza ploilor au fost și pe strada Plopilor. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din cinci gospodării.
Un alt botoșănean care locuiește pe strada Tătarilor, recent reabilitată a postat pe o pagină de socializare imaginile surprinse în acestă dimineață în curtea sa, dar și de pe strada.

Citeste si:

Facebook Comments