VIDEO! Aventură pe patru roţi, oprită de poliţişti

Un bărbat de 34 de ani din localitatea Văculeşti va răspunde în faţa legii. Botoşăneanul s-a urcat beat la volan şi norocul a dat peste el, fiind oprit chiar de poliţişti. După ce a fost testat cu etilotestul, acesta a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

Un bărbat a ajuns să fie cercetat penal de către forţele de ordine din cauza încăpăţânării. Sâmbătă, bărbatul de 34 de ani, a băut mai multe pahare de alcool şi marea sa greşeală a fost că s-a urcat la volan. Pe o stradă din comuna Văculeşti, bărbatul a fost tras pe dreapta de poliţişti.

I-au pus fiola la gură, iar etilotestul a indicat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Însă, conform procedurilor legale, individul ar fi trebuit să ajungă şi la spital pentru a i se preleva mostre de sânge, însă a refuzat.

Tot sâmbătă, poliţiştii au mai oprit un autovehicul, doar că pe raza comunei Răchiţi. După ce i-au cerut actele la control şi au recurs la verificări amănunţite, au aflat că bărbatul de 41 de ani, tot din aceeaşi comună, are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Astfel, bărbatul este cercetat penal pentru conducere fără permis. De asemenea, ieri, o tânără de 22 de ani, din Hudeşti, a ajuns să fie cercetată şi ea penal.

Tânăra s-a urcat la volanul unei maşini, însă nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Citeste si:

Facebook Comments