VIDEO! Avertisment dur pentru aleșii liberali care nu se vor implica în campanie

Avertisment dur pentru consilierii locali și primarii liberali care nu se vor implica în campania pentru parlamentare. Vicepreședintele PNL a declarat astăzi într-o conferință de presă că aleșii din consiliile locale vor fi dați afară, iar primarii nu vor primi fonduri de la București, dacă nu vor lupta pentru a avea reprezentanți în Parlamentul României. Verginel Gireadă a mai anunțat că nu va candida pentru aceste alegeri. Deși primarii l-au votat să fie candidat la agelerile parlamentare pentru Camera Deputaților, de pe locul 2, vicepreședintele PNL, Verginel Gireadă, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că nu va candida pentru acest scrutin. Gireadă, ales primar în comuna Mihai Eminescu a spus că vrea să continuie proiectele începute pentru comunitate.


Vicepreședintele PNL a spus însă că se va implica în campania electorală, din linia 1, ca responsabil de zonă și îi averizează pe consilierii locali că dacă nu vor face același lucru vor fi dați afară.


Și primarii liberali aleși la scrutinul de pe 27 septembrie vor avea de suferit dacă nu vor face campanie electorală ca la carte pentru candidații lor la alegerile parlamentare.


Potrivit lui Verginel Gireadă, potențialii candidați la alegerile parlamentare sunt Costel Șoptică, care ar putea fi primul la Camera Deputaților, primarul orașului Flămânzi, Dan Oloeru, candidat din partea primarilor, pe locul doi, iar pentru Senat ar putea candida Cristian Achiței. Gireadă le transmite colegilor să nu se îmbete cu apă rece și să nu spere la un al treilea deputat. Vicepreședintele PNL recunoaște că partidul este scindat în două și din această cauză au pierdut mult și la alegerile locale.


Mai mult sau mai puțin voalat, Verginel Gireadă i-a reproșat lui Cătălin Flutur că a pierdut alegerile pentru că nu și-a făcut campanie și era prea sigur că va câștiga alegerile din birou.


Liberalul a spus încă că fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur nu trebuie să plece din partid și că poate ocupa un post de secretar de stat sau orice funcție publică.


Liberalii stabilesc astăzi candidații care vor merge în cursa pentru alegerile parlamentare.

Citeste si:

Facebook Comments