VIDEO! Avertismentul primarului către NovaApasev: ”Nu mai plătim apa, dacă…”

Nova Apaserv încasează bani frumoși pentru apa meteorică, dar nu reușesc să rezolve problema inundațiilor din intersecții atunci când plouă abundent. Potrivit edilului Cătălin Flutur, Primăria plătește anual aproximativ 15 miliarde de lei factura pentru apa meteorică. Primarul, care a spus că i s-au cerut explicații pentru dezastrul din oraș pe vreme de ploaie, i-a avertizat pe cei din conducerea societății NovaApaserv că nu va mai plăti facturile până când nu se va rezolva problema canalizărilor din zonele problemă ale municipiului.

În cadrul conferinței de presă de ieri, susținută în amfiteatrul de la Cornișa, primarul Cătălin Flutur a criticat societatea Nova Apaserv. Reacția edilului a venit după ce, spune el, i s-au cerut explicații pentru inundațiile din oraș la fiecare ploaie mai puternică. Societatea NovaApaserv, cea care are în administrare canalizarea orașului este subordonată Consiliului Județean.

Flutur susține că a purtat discuții cu cei de la Nova Apaserv, care ar fi dat vina pe botoșănenii care locuiesc în zonele care se transformă în lacuri.
Mai mult, edilul i-a avertizat pe reprezentanții societății de apă și canalizare că Primăria nu va mai plăti facturile pentru apa meteorică dacă nu vor rezolva problema inundațiilor din oraș, care de obicei se produc la începutul fiecărei veri.

În municipiul Botoșani sunt câteva zone care se transformă în veritabile lacuri atunci când plouă. Între acestea, intersecția de pe strada Împărat Traian sau zona Pacea, lângă societatea Modern Calor.

Citeste si:

Facebook Comments