VIDEO! Băgat după gratii după ce a furat mai multe telefoane

Un individ care și-a făcut un obicei din a fura telefoane pentru a face rost mai ușor de bani a ajuns după gratii. Ieri polițiștii botoșăneni au emis o ordonață de reținere pe numele unui tânăr de 27 de ani cercetat sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt și complicitate la furt. Individul a fost reținut, însă oamenii legii sunt pe urmele a încă doi bărbați cu care cel de 27 de ani ar fi acționat. Aceștia, profitau de neatenția victimelor și le furau telefoanele mobile.

Primele furturi au fost semnalate pe data de 5 septembrie. Potrivit anchetatorilor, atunci, două persoane au rămas fără telefoanele mobile, după ce doi tineri, de 27 și 25 de ani au profitat de neatenția acestora și le-au sustras bunurile. O săptămână mai târziu, pe data de 12 septembrie, unei alte tânăre care lucra ca vânzătoare la un magazin de pe strada Cuza Vodă, i-a fost furat telefonul. Trei indivizi ar fi intrat în magazin și în timp ce doi dintre aceștia i-au distras atenția, cel de-al treilea a pus mâna pe telefonul aflat după tejghea și a plecat. După aproape două săptămâni de verificări, oamenii legii au stabilit identitatea celor trei tineri bănuiți de comiterea faptelor, fiind emise pe numele a doi dintre aceștia mandate de aducere, întrucât se sustrag cercetărilor. Cel de-al treilea a fost prins ieri de oamenii legii și băgat după gratii.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea celorlați doi indivizi și dispunerea de măsuri legale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

, 

Citeste si:

Facebook Comments