VIDEO! Banii pentru dezvoltare stau în conturi

Situație paradoxală la Primăria Botoșani! Municipalitatea locală nu a reușit să cheltuie decât 30% din fondurile alocate pentru partea de dezvoltare a orașului. După ce primarul s-a plâns că nu sunt suficienți bani pentru proiecte de investiții, viceprimarul aruncă bomba și susține că, aproape de sfârșit de an, banii au rămas în conturi. La polul opus, primarul dă vina pe consilierii locali PSD care au amânat rectificarea bugetară cu două luni de zile.

Primăria rămâne cu bani în conturi și cu investiții puține! Aproape de sfârșit de an, se trage linie, se fac calcule iar situația nu se prezintă roz, la Botoșani. Conform unor concluzii trase de viceprimarul Cosmin Andrei, primăria nu a reușit să investească nici puținii bani alocați pentru partea de dezvoltare.

Primarul Cătălin Flutur susține încă că vicele vorbește în necunoștință de cauză iar vinovați pentru această situație ar fi chiar aleșii locali PSD, din Consiliul Local, care au amânat rectificarea bugetară cu două luni de zile. În plus, primarul afirmă că nu a primit nici suficienți bani de la Guvern.

Flutur susține că și alte municipii din țară sunt în aceeași situație ca și Botoșaniul, respectiv nu au reușit să investească nici măcar jumătate din sumele prinse la capitolul dezvoltare.

Consilierii locali au aprobat în cursul zilei de luni rectificarea bugetară cu amendamente propuse de grupul social democrat. Acestea au vizat în principal investiții în infrastructura școlară.

Citeste si:

Facebook Comments