VIDEO! Bărbat bătut și înjunghiat în gât

Un bărbat de 37 de ani a ajuns la spital noaptea trecută după ce a fost bătut și înjunghiat de alți patru indivizi. Incidentul a avut loc în cartierul Drochia în comunitatea de romi. Pentru că după ce victima a fost transportată la spital rudele agresorilor și a victimei a izbucnit un mare scandal, la fața loculului au ajuns și trupe speciale ale Poliției și ale jandarmeriei.

Au fost scene de o violență extremă în cartierul Drochia din municipiul Dorohoi, în comunitatea de romi. Un bărbat de 37 de ani a intrat în conflict cu alți patru indivizi de 37, 38, 41 și 51 de ani, iar aceștia au început să îl lovescă cu pumnii și picioarele. Unul dintre agresori a scos un cuțit cu care a înjunghiat victima în zona gâtului și a mâinilor.

Martorii au sunat la 112 iar la fața locuilui a ajuns un echipaj de la Serviciul JUdețean de ambulanță dar și polițiștii. După ce victima a primit îrimele îngrijiri medicale la fața locului, iar mai apoi a fost transportată la unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, între rudele bărbatului înjunghiat și cele ale agresorilor a izbucnit un scandal puternic, care putea degenera foarte ușor. Pentru a liniști spiritele la fața alocului au ajuns trupele speciale ale Poliției dar și jandarmi.

Bărbatul bătut și înjunghiat a primit îngrijiri medicale de specialitate, iar acum este în stare stabilă.

Citeste si:

Facebook Comments