VIDEO! Bărbat dispărut în Germania de trei luni

Botoşănean dispărut fără urmă în Germania. Acesta a plecat la muncă, în localitatea Ulm, în februarie anul trecut. Din cele transmise de familie, omul a ținut legătura cu ei prin telefon și prin rețele de socializare până anul acesta în luna martie. Atunci, brusc toate legăturile au fost întrerupte, iar familia nu mai ştie nimic despre el. Disperate, rudele bărbatului au cerut ajutorul omaenilor legii.

Un bărbat și-a pus pe jar familia . Acesta este domiciliat în municipiul Botoşani şi are 48 de ani. În luna februarie a anului trecut, bărbatul a plecat la muncă în Germania. A comunicat zilnic cu membrii familiei sale, prin telefon si pe facebook. Însă în luna martie a acestui an legătura a fost brusc întreruptă, iar familia nu mai ştie absolut nimic despre el. În speranţa că poate forţele de ordine l-ar putea găsi pe botoșănean, familia a recurs la ajutorul civililor şi al oamenilor legii.

Bărbatul are aproximativ un metru şaptezeci şi şaptezeci şi cinci de kg. Are părul şaten închis şi ochii căprui. Din cele spuse de autorităţi, nu deţine semne particulare.

Citeste si:

Facebook Comments