VIDEO! Bărbat găsit carbonizat în propria casă

Sfârșit crunt pentru un bărbat de 62 de ani din comuna Pomârla. Omul a murit ars de viu în casa în care locuia în localitatea Hliboca.
Flăcările au fost observate de un poliţist de frontieră aflat în patrulare, însă a fost prea târziu. Pompierii ajunşi la faţa locului i-au găsit trupul carbonizat în una din încăperi. Cel mai probabil bărbatul și-a dat foc singur la casă.

Astăzi dimineață, în jurul orei 4.00, un polițist de frontieră aflat în patrulare în localitatea Pomârla a observat o gospodărie cuprinsă de flăcări în atul Hliboca. Acesta a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii. Salvatorii au stins incendiul ,iar în același timp au început să verifice dacă în casă sunt și victime. Din păcate, în una din încăperi pompierii au dat peste trupul carbonizat al proprietarului.

Potrivit salvatorilor cauza a incendiului o constituie acțiunea intenționată și cel mai probabil, chiar proprietarul și-a aprins locuința.
Pompierii au intervenit la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă. Casa formată din două camere şi un hol a ars în totalitate.

Citeste si:

Facebook Comments