VIDEO! Bărbat înșelat prin metoda ”Șmen”

VIDEO! Bărbat înșelat prin metoda ”Șmen”

Mare atenție unde vă schimbați valuta!

Un bărbat de 35 de ani a crezut că face o afacere bună, schimbând o sumă importantă la colț de stradă, însă a fost înșelat de două persoane, prin metoda ”Șmen”. Botoșăneanul din comuna Mitoc a primit cu 1780 de lei mai puțin decât ar fi trebuit. Omul a anunțat imediat poliția, iar escrocii au fost prinși în municipiul Dorohoi.

Vineri 13, a fost o zi cu ghinion pentru un bărbat de 35 de ani din comuna Mitoc. Omul a venit la Botoșani pentru a schimba o sumă importantă, însă nu a mers la un punct autorizat de schimb valutar, ci a preferat să facă afacerea cu două persoane necunoscute, care l-au abordat pe strada Calea Națională. După ce a încheiat tranzacția, cele două persoane , un bărbat și o femeie din județul Neamț, s-au făcut nevăzute. Omul a numărat banii și atunci și-a dat seama că a fost înșelat cu suma de 1780 de lei.

Bărbatul a sunat la poliție, iar oamenii legii au demarat imediat cercetările. Din fericire, pentru bărbatul înșelat polițiștii au dat repede de urma escrocilor, care au plecat în municipiul Dorohoi. Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestora, precum şi a autoturismului pe care îl foloseau, au fost identificate mai multe sume de bani, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Victima înșelăciunii se poate considera norocos. Oamenii legii i-au restituit acestuia suma de bani cu care a fost păcălit. Cel mai probabil, de acum înainte va apela la punctele de schimb valutar autorizate atunci va dori să facă o astfel de tranzacție.

Citeste si:

Facebook Comments