VIDEO! Bărbat strivit de o mașină la Stăuceni

Moarte cumplită pentru un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Botoșani. În cursul serii de miercuri, omul a fost călcat și apoi strivit de un autoturism. Tragedia s-a petrecut pe drumul Botoșani-Stăuceni, după ce victima s-a angajat în traversare fără să se asigure. Șoferul a povestit că bărbatul i-a sărit brusc în fața mașinii și nu a putut să evite impactul.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost victima unui grav accident rutier. În cursul serii de miercuri, acesta de deplasa pe jos, pe un drumul ce leagă Botoșani de Stăuceni.

Bărbatul s-a angajat în traversare, dar a fost izbit de o mașină și târât câțiva metri. Șoferul autoturismului, un bărbat de 25 de ani a povestit că din cauza ceții nu l-a văzut pe pieton.

La locul accidentului au ajuns polițiștii și un echipaj SMURD. Victima a primit îngrijiri iar apoi a fost transportată în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe. La scurt timp, a decedat.

Victima era din localitate Unțeni și era cunoscută cu probleme psihice. În urmă cu o lună fusese externată de la Secția de Psihiatrie.

Citeste si:

Facebook Comments