VIDEO! Bătrân ars de viu în propria casă

Tragedie noaptea trecută în municipiul Botoșani. Un bătrân de 86 de ani a murit după ce camera în care dormea a fost cuprinsă de flăcări. În stare critică este și soția bărbatului. Femeia a suferit arsuri pe apropae 70% din suprafața corpului.

Alarma a fost dată noaptea trecută aproape de ora 3.00. Un botoșănean care mergea pe strada Doboșari a observat în curtea unei gospodării o anexă cuprinsă de flăcări. Omul a sunat 112, iar la fața locului au ajuns imediat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă. Salvatorii au constatat ca ardea și veranda locuinței care era lipita de anexa, iar în casă era mult fum.

Pentru că nu exista nimeni care sa ofere informații despre proprietari, pompierii au început să caute posibile victime, în același timp cu stingerea incendiului. Astfel, salvatorii i-au găsit pe doi doi bătrâni, în stare de inconștiență, în una dintre încăperi.

Din păcate, pentru bunic, medicii nu au mai putut sa facă nimic, iar la scurt timp el a decedat la spital. Soția bătrânului este în stare critică, ea suferind arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului. La locul tragediei a ajuns noaptea trecută și fiul bătrânilor.

Salvatorii spun că cel mai probabil incendiu a fost generat de un scurtcircuit electric.

Citeste si:

Facebook Comments