VIDEO! Bătrâni găsiți inconștienți în casă. O femeie a murit

Descoperire șocantă într-un apartament din Dorohoi. Pompierii chemați să intervină pentru deblocarea ușii apartamentului în care locuiau doi soți, i-au găsit pe aceștia căzuți, în stare de inconștiență. Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță i-au preluat pe cei doi bătrâni, însă din nefericire în cazul femeii au fost nevoiți să declare decesul. Cel mai probabil, cauza nenorocirii este o improvizaţie la sistemul de încălzire, care ar fi putut reduce nivelul de oxigen din interiorul spațiului sau chiar a degajat dioxid de carbon în interiorul locuinței.

Cei doi soți, de aproximativ 70 de ani locuiau într-un aparatament situat la etajul I al unui imobil din municipiul Dorohoi. Rudele bătrânilor au cerut ajutorul pompierilor după ce cei doi soți nu mai răspundeau la telefon și nici la ușă.

Echipajul a intrat în apartament prin balcon.În interior au fost identificate cele doua peroane. Femeia era în sufragerie, bărbatul în dormitor, ambele persoane fiind în stare de inconștiență.

Bărbatul a fost transportat la spital. Potrivit pompierilor, din primele investigații, cauza ar fi o improvizaţie la sistemul de încălzire, care ar fi putut reduce nivelul de oxigen din interiorul spațiului, sau chiar a degajat dioxid de carbon în interiorul locuinței.

Citeste si:

Facebook Comments