VIDEO! Beat, fără permis și urmărit de polițiști a provocat un accident

VIDEO! Beat, fără permis și urmărit de polițiști a provocat un accident

Probleme mari cu legea pentru un tânăr de 20 de ani din comuna Ungureni. După ce a băut câteva beri, individul a plecat cu mașina la plimbare prin județ, chiar dacă nu deținea permis de conducere. Acesta a fost oprit de oamenii legii, îar când i-au cerut documentele, bărbatul de la volan a demarat în trombă și nu s-a oprit decât după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea unui drum din satul Bătrânești comuna Gorbănești. Polițiștii au constat că tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Motiv pentru care a fost reținut.

Noapte de pomină pentru un tânăr de 20 de ani din comuna Ungureni. Ieri seară, băiatul, care abia a început școala de șoferi, a vrut să exerseze șofatul, s-a urcat în mașină și a plecat la plimbare pe drumurile județului.
A ajuns până în satul Bătrânești din comuna Gorbănești. Aici, spun martorii, acesta a băut mai multe beri, iar mai apoi s-a urcat din nou la volan. Pe un drum din localitate, a fost oprit de un echipaj de poliție. Iar ce a urmat este demn de un scenariu dintr-un film de acțiune.

Tânărul aspirant la carnetul de conducere a spus însă că băut două, maxim trei beri. Nici el nu își poate explica ce s-a întâmplat. Acesta mai spune că pe tânărul cu care a fost văzut consumând băuturi alcoolice l-ar fi luat la ocazie.

Când a plecat în trombă de pe loc, l-a smuncit și pe polițistul care tocmai îi ceruse actele la control.

Oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar valoarea rezultată a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Băiatul de 20 de ani și-a petrecut noaptea în spatele gratiilor. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Botoșani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Citeste si:

Facebook Comments