VIDEO! Biblioteca “Mihai Eminescu” vă invită la concurs

Odată cu lansarea proiectului “Biblio-vacanţa”, reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” din Botoşani au decis să mai lanseze o provocare în rândul iubitorilor de noutate, de cultură şi a celor cu imaginaţia mereu în buzunar. Concursul “Eu în Europa anului 2020” aşteaptă candidaţii dornici de competitivitate să îşi expună operele. Cele mai frumoase, creative şi apreciate creaţii vor fi premiate.

O nouă provocare lansată de Biblioteca Judeţeană. În cadrul Proiectului “Biblio-vacanţa” surprizele nu se termină niciodată. Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene au hotărât să organizeze un concurs cu premii. Centrul Europe Direct Botoşani va oferi în cadrul activităţii premii ce vor consta în tricouri, sacoşe, mape, blocnotes-uri, pungi pentru cadouri. Toate cu însemnele Comisiei Europene şi ale Uniunii Europene, publicaţii şi alte materiale promoţionale.

Premiile vor fi acordate prin intermediul Asociaţiei Buzz Media Botoşani şi a Centrului de voluntariat “Botoşani, oraşul meu drag”.

Tematica ce trebuie abordată în concurs poate fi pactul pentru o Europă verde, societatea informaţională, educaţia la distanţă, dar şi protejarea modului de viaţă european.

Pentru a putea fi parte printre câştigători, candidatul trebuie să strângă cât mai multe aprecieri pe site-urile de socializare.

Citeste si:

Facebook Comments