VIDEO! Bilanț al liberalilor botosaneni

Liberalii botoșăneni au făcut bilanțul guvernului Orban. La numai o lună de la investire, aceștia spun că s-au realizat deja multe, printre altele asigurarea salariilor, restructurarea ministerelor dar și o eficiență administrativă. Mai mult decât atât, aceștia spun că se fac pași importanți pentru continuarea proiectelor de reabilitare a marilor artere rutiere din Moldova.

Joi, în cadrul unei conferințe de presă, liberalii botoșăneni s-au lăudat că guvernul Orban a realizat deja multe, în comparație, spun aceștia, cu prima lună de guvernare social-democrată din 2017. Deputatul Cristian Achiței, susține că liberalii de la guvernare ar fi dres și câteva gafe făcute de pesediști. Totodată, deputatul botoșănean a criticat și faptul că deocamdată, nu au fost încheiate contracte cu firme pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județ.

La rândul său, copreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a ținut să-l avertizeze pe noul prefect că nu are voie să fie prins pe nepregătite de iarna care vine.

Citeste si:

Facebook Comments