VIDEO! Botoșănean atacat de viespi

Un bătrân de 79 de ani a ajuns la unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost înțepat de mai multe viespi.

Bărbatul lucra în grădină când a fost atacat de roiul de insecte și a încercat să se apere cum a putut. Când a ajuns la adăpost, a sunat după ajutoare, iar un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță l-a transportat la Unitatea de primiri Urgențe pentru îngrijiri de specialitate.

Momente de spaimă pentru un bătrân din localitatea Hudum. Profitând de vremea frumoasă de afară, ieri dimineață, omul a mers să curețe grădina. Nu a mai apucat pentru că a ajuns la Unitatea de primiri Urgențe a spitalului Județean Mavromati. Bărbatul a fost atacat de un roi de viespi. A încercat să se apere, dar a simțit înțepături pe tot corpul și a fugit la adăpost.

A sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. După ce i-au acordat primul ajutor, cadrele medicale l-au transportat la spital pentru mai multe investigații.

Din fericire, datorită faptului că a chemat imediat ambulanța și a primit tratament specific, bătrânul nu a intrat în șoc anafilactic. Starea sa este acum stabilă.

Citeste si:

Facebook Comments