VIDEO! Botoșănean mort din cauza frigului

Frigul a făcut o victimă la Botoșani. Un bărbat de 42 de ani din localitatea Stâncești, a murit după ce a fost găsit ieri dimineață înghețat de frig chiar în fața casei sale. Mama sa a fost cea care l-a găsit și a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care l-a găsit pe bărbat în stop cardio respirator.

De o moarte cumplită a avut parte un bărbat de 42 de ani din localitatea Stâncești. Omul a murit ieri la spitalul din Botoșani, unde a fost adus cu hipotermie severă. Marți dimineață, bărbatul a fost găsit inconștient chiar în fața casei sale de către mama acestuia. Speriată, femeie a sunat la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Potrivit cadrelor medicale bărbatul era în stop cardio respirator. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare care au continuat și pe ambulanță până la Unitatea de primiri Urgențe. Acolo pacientul a fost predat specialiștilor care au încercat aproape șase ore să îl țină în viață.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor omul nu mai putut fi salvat. Acesta avea o temperatură a corpului atât de scăzută încât abia după mai multe minute petrecute la Unitatea de Primiri Urgențe termometrul a înregistrat o valoare de 18 grade.

Citeste si:

Facebook Comments