VIDEO! Botoșăneni așteptați să intre în Hora Unirii

Zi importantă pentru România. Mâine 24 ianuarie românii sărbătoresc Ziua Principatelor Române. Evenimentul va fi marcat și la Botoșani, printr-o serie de activități care se vor desfășura pe Bulevardul MIhai Eminescu în fața Inspectoratului Județean de Poliție.

Conducătorii auto trebuie să știe că în intervalul orar 10.30 – 12.30, traficul pe BVulevard, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada octav Onicescu și strada Marchian va fi restricționat.

Mâine, se împlinesc 161 de ani de la primul pas făcut de români pentru înfăptuirea României Mari. Acum mai bine un secol și jumătate, Moldova și Țara Românească se uneau într-un singur stat, sub sceptrul marelui domnitor Alexandru Ioan Cuza. Acest eveniment fundamental pentru istoria poporului român va fi marcat și la Botoșani cu o serie de activități culturale deosebite.

După manivestările care se vor desfășura pe Bulevard, botoșănenii sunt așteptați la un spectacol extraordinar de muzică populară și patriotică susținut de Orchestra Populara ,,Rapsozii Botosanilor “.

Evenimentul se va desfășura pe esplanada Palatului Administrativ, începând cu ora 13.00. In cadrul spectacolului vor evolua artistii : Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache , Elena Mandrescu, Petronela Rusu, Alina Hutu, Constantin Petrescu si Loredana Calin.

Jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța publică, misiunea fiind executată în cooperare cu efective de polițiști, pompieri și polițiști locali.

Oamenii legii recomandă cetăţenilor să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori şi forţele de ordine şi să solicite sprijinul forţelor de ordine în mod direct sau prin apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112, în caz de necesitate.

Citeste si:

Facebook Comments