VIDEO! Botoşăneni înghiţiţi de ape

Botoșăneni înghițiți de ape. Un bărbat de 64 de ani și-a găsit sfârșitul, cel mai probabil noaptea trecută, într-un iaz din comuna Manoleasă. Botoşăneanul a plecat la pescuit, însă dis de dimineaţă, sătenii i- au observat un corp plutind deasupra apei şi au cerut ajutor prin apel 112. Pompierii l-au scos la mal, însă nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului. Tot astăzi, puţin după orele 12.00, salvatorii au fost chemaţi să caute trupul unui băiat de 15 ani care a dispărut într-un iaz din comuna Ripiceni. Mai multe echipaje de la Inspectoratul Județan pentru Situații de Urgență au ajuns la locul indicat, iar pompierii botoșăneni au cerut ajutorul scafandrilor de la Iaşi şi Suceava.

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort în apa unui iaz. Acesta, din satul Zahoreni, comuna Manoleasa, a plecat ieri seară la pescuit cu un amic pe malul unui ape din apropiere. Dimineaţă bărbatul nu se mai afla pe mal, iar sătenii au observat la suprafaţa iazului trupul unei persoane. Localnicii au apelat la ajutorul pompierilor, care au ajuns imediat la locul socilitării. Unul dintre salvatori a intrat în apă şi a scos trupul corpul la mal, confirmând faptul că, din nefericire, bărbatul era decedat.

La doar câteva ore, un apel la 112, i-a alarmat pe pompierii botoşăneni că un alt bărbat s-ar fi înecat într-un iaz din comuna Ripiceni. Salvatorii au aflat că ar fi vorba de un băiat de doar 15 ani. Pompierii au început imediat să îl caute, însă au cerut și ajutorul scafandrilor din Iași și Suceava, care însă nu au reușit să îl găsească. Băiatul este și acum căutat de salvatori.

Citeste si:

Facebook Comments