VIDEO! Botoșăneni înjunghiați, transferați în stare gravă la Iași

VIDEO! Botoșăneni înjunghiați, transferați în stare gravă la Iași

Scandal sângeros noaptea trecută în localitatea Costești. Doi bărbați din municipiul Botoșani au ajuns la spital cu răni grave, după ce au fost înjunghiați de mai multe ori în zona pieptului de alți doi tineri cu care ar fi avut un conflict. După ce au fost stabilizați în serviciul de urgențe, botoșănenii, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, au fost transferați la Spitalul de Chirurgie Toracică din Iași.


S-au derulat scene sângeroase în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Costești, din comuna Răchiți. Doi, bărbați de 34 și 35 de ani din Botoșani au fost înjunghiați în timpul unei altercații cu doi frați de 18 și 19 ani, din localitate. În fața unui bar cei patru ar fi început să se certe, iar mai apoi s-au luat la bătaie. Se pare că unul dintre cei doi tineri ar fi scos un cuțit și i-ar fi lovit pe cei doi bărbați de mai multe ori în zona pieptului, iar mai apoi s-au făcut nevăzuți.

Plini de sânge, bărbații de 34 și 35 de ani s-au urcat în mașină și au mers la Unitatea de Primiri Urgențe. Cadrele medicale au fost șocate când au găsit în pieptul bărbatului de 35, lama de 7 cm a cuțitului cu care a fost lovit. Medicii i-au scos bucata de metal, iar mai apoi după ce au constat că rănile sunt adânci au decis să îi transfere pe cei doi la Spitalul de Chirurgie Toracică din Iași.

Cei doi tineri de 18 și 19 ani au fost prinși imediat de polițiști. La locul unde s-a produs agresiunea au ajuns criminațiștii și un procuror. Cei doi frați au fost duși imediat la audieri.

Cel care i-a înjunghiat pe cei doi bărbați este tânărul în vârstă de 19 ani ani care a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Citeste si:

Facebook Comments