VIDEO! Botoșăneni premiați de Ministrul Educației pentru rezultate excepționale

Botoșăneni premiați la Gala Olimpicilor. Un elev și doi profesori de la Colegiul Național AT Laurian au fost premiați și felicitați, într-un cadru festiv, de reprezentanții Guvernului, pentru rezultatele deosebite obținute în acest an la concursurile internaționale.Vorbim despre elevul Tudor Cardaș și profesorii Liliana Tomiță și Adrian Panaete.

An plin de reușite pentru elevul Tudor Cardaș de la Colegiul Național AT Laurian. Câștigător a nenumărate premii la concursurile naționale și internaționale, Tudor Cardaș a devenit in acest an cetățean de onoare al municipiului Botoșani, alături de ilustru profesor, Adrian Panaete, coordonatorul loturilor naționale și internaționale la olimpiadele de informatică. Pentru toată munca depusă și pentru rezultatele excepționale obținute cei doi au fost recompensați de comunitate. Eforturile lor au fost apreciate și de mai marii țării.

Marți, elevul Tudor Cardaș, împreună cu profesorul îndrumător, Liliana Tomiță, alături de Adrian Panaete au fost premiați de către ministrul Educației, Monica Anisie și vicepremierul României, botoșăneanca Raluca Turcan, în cadrul ”Galei Olimpicilor”, care a avut loc la Palatul Național al Copiilor din București.

Banii câștigați de laurieni vor fi folosiți pentru dotări destinate sprijinirii eficienței procesului de învățământ.

Citeste si:

Facebook Comments