VIDEO! Botoșănenii iau cu asalt Serviciul Pașapoarte

Măsuri speciale luate la Serviciul de Pașapoarte! Pentru ca cetățenii care au nevoie de acest act, să nu fie nevoiți să aștepte prea mult timp, conducerea Servicului Pașapoarte a găsit o soluție. Activitatea punctului mobil de la Dorohoi a fost sistată, iar stația a fost relocată la Botoșani. Dacă se va impune, la Pașapoarte va fi prelungit și programul de lucru.

Este deja tradiție ca în lunile de vară, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor, să fie luat cu asalt de stranieri. Botoșănenii care lucrează în străinătate vin în vacanță în perioada verii și vor să li se elibereze pașapoartele în cel mai scurt timp posibil.

Numărului mare de stranieri i se adugă și cetățenii care pleacă în vacanță în țările non-UE, și care au nevoie depașaport. Pentru a face față solicitărilor în cel mai scurt timp, conducerea Serviciului Elibeăriri Pașapoarte a gasăit o soluție.

Șeful de la Pașapoarte speră ca în perioada imediat următoare să mai primească o stație de preluare imagine iar astfel, timpii de așteptare pentru eliberarea pașapoartelor s-ar reduce și mai mult.

În medie, într-o zi aglomerată, la Sevriciul Pașapoarte se eliberează chiar și câte 400 de pașapoarte.

Citeste si:

Facebook Comments