VIDEO! Brand-ul de la Botoșani care se pregătește să cucerească lumea

Un botoșănean reușește să cucerească lumea cu cele mai prețioase daruri ale naturii. Se numește Romeo Ungureanu, este finanțist dar cu o vastă experiență în domeniul farmaceutic. După ce a bătut lumea în lung și în lat s-a întors la Botoșani și a pus pe picioare un brand de cosmetice naturale cerute pe piețele din Europa, Asia și Africa, inclusiv cu o gamă unicat de produse realizate chiar la noi în oraș.

Romeo Ungureanu, este un botoșănean care a umblat mult și a strâns experiențe cât pentru cinci vieți de acum încolo. A vizitat zeci de țări de pe trei continente, a luat contact cu viața cazonă, este finanțist ca formare și totodată a strâns o experiență uriașă în domeniul farmaceutic. Acum câțiva ani s-a decis să investească însă la Botoșani, în farmaceutică. Mai precis în cosmetice și tot ce ține de industria îngrijirii corporale. Romeo Ungureanu spune că deja, Botoșaniul a devenit epicentrul unei rețele de distribuție din 38 de țări, în special Asia Centrală și Europa.

Botoșăneanul spune că acest nou brand are produse realizate doar din extracte naturale, ca pe vremea bunicilor.

Dar și produse unicat pe piață. În special este vorba despre geluri și uleiuri cu proprietăți multiple, de la relaxare la dezinfectare folosind ingrediente luate din natură.

De altfel Romeo Ungureanu s-a gândit să ofere și o alternativă românească în condițiile în care importurile sunt la putere mai ales în ultimele trei decenii.

Iar prin acest nou brand se gândește să extindă brandurile românești din domeniul cosmeticelor și produselor de îngrijire bio la nivel european și mondial.

De altfel, compania are deja reprezentanțe și în Europa,Asia și chiar Africa.

Botoșăneanul spune că gama a fost puternic diverfisicată sub umbrela aceluiași brand, de la uleiuri de masaj, la geluri de întreținere și dezinfectare și până la partea de alimentație sănătoasă.

Citeste si:

Facebook Comments